Stichting MaakjeRoute
Stichting MaakjeRoute
 
 

Ga naar: MJR - Home

Ga naar: Nieuws

Ga naar: Visie

Ga naar: Sponsoren

 
 

 
 

MaakjeRoute in het kort
Stichting MaakjeRoute stelt zich tot doel achtergrond informatie over de omgeving, samengevat in regionale beeldverhalen, praktisch toegankelijk te maken. Een regionaal beeldverhaal bestaat uit informatie over natuur, cultuur, geschiedenis, voorzieningen en landschap van de regio. Deze informatie is bedoeld voor bewoners, bezoekers en toeristen. Doel is de streek te promoten als recreatie en leefgebied en om de ondernemers uit de toeristische sector een steun in de rug te bieden.
 

Onze cloud workplace biedt informatie aanbieders de mogelijkheid deze regionale beeldverhalen uit te werken in de vorm van routenetwerken. Via onze wandelroutes-frontend kunnen alle belangstellenden deze regionale beeldverhalen raadplegen op verschillende manieren.

De kern van de stichting MaakjeRoute wordt gevormd door actieve ondernemers. Zij hebben de handen ineengeslagen om via een no-nonsense aanpak een nieuwe totaalvisie te presenteren op het aanbieden van achtergrond informatie in relatie tot cultuur- en natuurbeleving.

Onze aanpak is vernieuwend in de zin van het innovatief gebruik van nieuwe technologie en media. Onze cloud workplace blijkt vooral praktisch voor de samenwerking van informatieaanbieders en ondernemers in de toeristische sector in een regio. Voor de eindgebruiker, de wandelaar, leveren onze twee productlijnen een frisse totaalvisie op het beleven van natuur, cultuur en landschap.

Mede dankzij de ondersteuning van verschillende sponsoren en projectpartners resulteren al deze inspanningen zich in een aantal lopende en al gerealiseerde projecten.

In de directe regio zijn nu al verschillende partijen geïnteresseerd in de uitgebreide mogelijkheden van ons concept. Mocht jij ook interesse hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


 
 

 
 

Stichting MJR
Nieuws
Visie Sponsoren
 
 

 
 

KvK Arnhem: 09205665
RaboBank Arnhem: NL70 RABO 0152 3398 17
Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy policy

© 2009-2015, Stichting MaakjeRoute (MJR)
Ontwerp: R22-Design
Volg ons op Twitter of word lid van onze nieuwsbrief